Nyhed på ThraneDesign

Susan Thrane Lund

Juli 2011

Så fik jeg endelig lidt tid til igen at se på min hjemmeside 🤭

Mine nyeste malerier er nu lagt ud på siden, så disse kan du nyde allerede nu. Jeg har også en del nye fotos fra min have, som står rigtig flot i år, men jeg skal først have slettet nogle af de gamle fotos før jeg får plads til dem, men jeg er på sagen 😎

7. august 2010

Der er sket meget med haven og huset det sidste års tid. Vi har fået nye vinduer, nyt hegn op ind til naboen, behandlet terrassen, fyldt de hjemmelavet blomsterkasser op, og lagt steen i hele haven. Ja vi har haft godt travlt. Billederne, samt kommentar, af hvordan vores have er kommet til at se ud kan du se her:

http://picasaweb.google.dk/thranedesign/Haven2010

Efter disse billeder er taget, har min nabo og jeg også lige haft vores æbletræ under kærlig behandling, og de sidste granitsten er også fyld i haven, så nye fotos vi blive taget snart og lagt samme sted 🙂

30 sep 2009 - Så fik jeg også prøvet det

Min gode venninde, som har et hus på Bali, kom til mig og bad om min hjælp. Hun skulle have lavet et reklameskilt til lufthavnen, og det skulle helst ha været igår.

Men resultatet er jeg rigtig stolt af, for flot blev det jo... og de brochure jeg lavede til hende for et stykke tid siden passer jo fint til.

Hvis du har lyst til at se hvilket dejligt hus min venninde har - og udlejer til en god pris, kan du se her:

www.casatopp.com

9 juni - ny webside

Jeg har nu oprettet en suplerende hjemmeside hos google, hvor jeg vil ligge kreative ideer ud på. Fordelen ved den nye hjemmeside i forhold til min 123hjemmeside, er at jeg kan få lov til at ligge filer ud, som mine besøgende kan hente ned. Dvs. jeg kan ligge skabeloner osv. ud til de kreative ting jeg fortæller om på siden.

Den er stadig under udvilkling og lige nu har jeg kun fået lavet forsiden, men her på ThraneDesign, vil man også kunne følge med i hvad der sker på den nye hjemmeside, som hedder ThraneCreativ.

Det første jeg regner med at ligge ud på ThraneCreativ er nogle af de børne spil, som jeg har lavet til min datter i gennem årene, og hvem ved, måske flytter julenissen Viggo også over på ThraneCreativ?

ThraneCreativ kan du finde her:
http://sites.google.com/site/thranecreativ

6 juni 2009

Så har jeg været igang igen med malerpenslen. De nye (og et par gamle jeg havde glemt i første omgang), kan ses i menuen "Til salg - malerier", hvor de ligger i bunden. Der er ikke kommet pris på endnu, men er du intresseret i et af dem, kan du sende mig en mail med den pris du gerne vil betale, så kan vi jo tale om det 😉

Idag har vi fejret min mors 75 års fødselsdag, så der er også kommet et punkt, i menuen, med en henvisning til billeder fra en rigtig god dag hos min mor.

Under menuen "foto (hobby)" er der nu lagt fotos ud fra min sidste tur i zoo - selv syntes jeg at der er en del gode fotos, så kik endelig forbi
http://www.thranedesign.dk/9040247

De sidste fotos fra 80'er festen er også lagt ind, og der er oprettet en gæstebog, hvor man er meget velkommen til at ligge en besked i 😉

Rigtig god fornøjelse.
Susan

Lidt mere orden 25. maj 2009

Ja så fik jeg tid til at rydde lidt op i menuerne, og skabe lidt orden i dem. Dejligt at 123hjemmeside endelig har fundet ud af at lave undermenuer, så man ikke skal sidde med et kaos af menuer, og prøve at finde hoved og hale i tingene - især når man, som jeg både har noget om hobbyfoto, malerier, feriefotos, private fotos, bryllup og meget mere. Nu ligger det ikke længere i en stor pærevælling, men meget nemmere at finde ned til det punkt der intressere dig, og skippe alt det andet ;-).

Vi har også lige overstået en rigtig fed 80'er fest, som blev en succe, og den ligger der nu et par billeder fra, og flere vil komme til, i løbet af denne måned.
Så rigtig god fornøjelse.

E-cig og rod på hjemmesiden 19 maj

Jeg har købt mig en e-cig, i første omgang for at hjælpe mig med at overleve de lange flyveture vi ofte er på... Men surprice surprice... den er bare for fed... så nu bruger jeg den hver dag!

Helt hellig er jeg endnu ikke blevet, men fra at have indset at jeg altid ville være ryger, har jeg set lyset og øjnet muligheden for måske at blive røgfri... men små skridt... først afprøvede jeg den på arbejdspladsen, som en erstatning for nogle af alle de cigaretter man kan komme igennem på sådanne en dag, og det lykkedes uden stort besvær, så nu er jeg nede på kun få rygepauser i arbejdstiden...

Så blev det cigaretten på vej til stationen, og den mens man ventede på toget... og faktisk er det meget nemmere med en e-cigaret på en station, når toget kommer er der ingen panik på for, at nå at ryge færdig... nej det er bare ned i tasken med den elektroniske, og så lugter man heller ikke - dejligt at kunne nyde togturen uden den grimme lugt som følgesvend.

Jeg er faktisk rigtig stolt af mig selv, jeg har lavet et ryge-nedtrapnings program for mig selv, og lige nu skal jeg "kun" spare 6 cigaretter væk om dagen, men de fleste dage spare jeg 8 cigaretter - og det syntes jeg er rigtig flot, når man nu er en af de der "individer" som er total afhængi, og får abstinenser og går i koma, bare ved tanken om at man vil stoppe med at ryge.

Min datter nyder det også rigtig meget, nu kan vi sidde i sofaen sammen og hygge uden mor hele tiden skal rejse sig for at ryge... e-cigaretten er ikke skadelig for hende, det vil sige at jeg både kan nyde at være sammen med Nicole og ryge en elektronisk.

Desværre er det vist kun os "håbløse" ryger og de ikke ryger, der er generet af røg fra venner og familie, som syntes at dette er en vidunderlig opfindelse...
For selvom man ikke kan få kræft af den, så er nikotin (som kun kan købes i udlandet) jo stadig skadelig for den der ryger det, og det er jo også vanedanende. Derfor syntes visse personer at det er bedre at vi ryger, som ofte har prøvet alt mulig andet uden held, fortsætter med at ryge de kræft fremkaldende cigaretter, frem for at give os muligheden for at fravælge de skadlige stoffer, og undgå kræften.

Hvis du vil vide mere om e-cigaretten, så kan du læse dig til rigtig meget på denne gode hjemmeside: www.ecig-forum.dk

Jeg faldt også lige over denne sjove "film" om emnet: http://www.youtube.com/watch?v=CEuJr-Z_nNU&eurl=http%3A%2F%2Fecig%2Dforum%2Edk%2Fviewtopic%2Ephp%3Ff%3D11%26p%3D2281&feature=player_embedded


Nå men nok om e-cigaretter, jeg har lige set at 123hjemmeside, har fået nyt layout, så nu ved jeg godt hvad jeg skal få tiden til at gå med de næste par dage, så undskyld hvis jeg roder lidt, men det skal jo være skidt før det bliver godt

Alt det der har været

Nu kan du købe et af mine malerier
Så er det blevet muligt at købe nogle af mine malerier. Under punktet "til salg - malerier"  http://www.thranedesign.dk/7811105 .

Hvis du går ind på forstørrelsen af maleriet, kan du se oplysninger, som pris og størrelse.

Rigtig god fornøjelse🙂

22. febuar 2009
Det var så den vinterferie... den gik alt for hurtig, og vi kunne godt ha' brugt et par dage mere på Bali til shopping.

Se et lille udpluk af billederne fra en vidunderlig ferie under punktet Bali 2009 (
http://www.thranedesign.dk/7317151 )

10 Januar
Så fik Nicole skrevet sin første historie under punktet "Nicole skøre hjørne" ( http://www.thranedesign.dk/7317159 ).

Der er også lagt 2 videoklip ud med gæt en sang, fra Nicoles 5 års fødselsdag, hvor tøserne havde fået den idee at de ville lave et lille show for Henrik og jeg. Om grunden til vi ikke kunne gætte sangen var fordi den var meget alternativ eller fordi vi ikke var særlig dygtige kan du jo selv bedømme under punktet "gæt en sang" (
http://www.thranedesign.dk/7811104 ) og afsløringen finder du under punktet "afsløringen" ( http://www.thranedesign.dk/7811103 ).Nu er julen vel overstået... (30 december)
Og nytåret står for døren. Selvom vi kun bliver os, skal der stadig en del planlægning til, hvad skal vi have at spise og hvad skal man tage på af tøj. Indkøbene skal i hus idag, så det er med at tænke hurtigt, for imorgen er det nytår, om vi er klar eller ej.

Når nytåret er vel overstået, skal der lades op til Nicoles 10 års fødselsdag, indbydelserne er sendt ud, og menuen er på plads, så der mangler kun lidt planlægning omkring borddækning, service og stole. Nicoles ønskeliste er kommet på hjemmesiden, og vil blive opdateret løbende hvis hun kommer på flere ønkser. Nicole har også fået sit eget menupunkt, hvor hun i det nye år vil skrive lidt om de skøre ting som hende og hendes veninder går og finder på, så som da de fandt på at have et æg som kæledyr... glæd dig, det er imponerende hvor kreative de små kan være selvom de har værelset fyldt med legetøj og spillemasikner.

Jeg vil godt have lov til at ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår, håber at vi ses på min hjemmeside igen i det nye år.

Nytårs knus til alle
Susan

Så blev det december
Så blev det december, og den var ventet med glæde... nu nærmer juleaften sig med hastige skridt så det er vist kun på tide at få julestemningen i top.

Julenissen Viggo har igen i år valgt at lave en net ver. af sin julekalender, så andre også kan følge med. Så skynd dig ind og læs med.

På billede ses Nicoles første december jule-hygge-opgave... En juledekoration til kalenderlysene.

Nu er det snart jul...

Nu har Nicoles julenisse Viggo, igen været på spil på min hjemmeside. Det er et sikker tegn på at det snart er jul.

I år har han lavet en god julehistorie, fyldt med sjove jule-forberedelses-aktiviteter, som du kan følge i hele december. Hver dag vil der være en ny jule-hygge-ting du selv kan lave. Find Viggo her
http://www.thranedesign.dk/7317133


30 juli
Så har jeg fået lavet et foto-album som bla. indeholder de nyeste fotos fra USA... så skynd dig ind, og lad dig bare friste af nogle af alle de andre album jeg har oprettet 😎

http://picasaweb.google.com/thranedesign/USA2008
http://picasaweb.google.com/thranedesign

Vores terrasse er nu næsten færdig, vi mangler kun lige at behandle det sidste af den, og få lagt lys i... men så kan jeg også snart få lov til at "indrette den" og måske nå at nyde den i år.

7 juni
Hjælp vores have ligner noget der er løgn

Total kaos er hvad der er "flyttet" ind i vores have lige pt... terrassen er endnu ikke færdig, og vores "hegn ind til naboen" er gået istå. Jeg er begyndt at blive bange for at vi slet ikke når at blive færdig med baghaven i år. Nå men terrassen var så langt fremskredet at vi godt kunne få plads til vores bord på det færdige stykke... så nu har jeg endelig fået grillet, og har igen fået mulighed for at kunne gå ud i min have. Resten af terrassen håber jeg bliver færdig i løbet af denne uge... for ellers går jeg selv igang med det (nu er det 16 dage siden jeg hev de sidste brædder op, så de kunne gå igang med at udvide og lægge nye brædder.

Projekt hegn ind til naboen gik istå idag! Vi må slet ikke sætte hegn op, uden at søge om lov. Det fandt vi så først ud af efter idag, efter at vi havde hevet noget af den "døde" hæk op. Så nu er der et hul ind til naboen, hele vores have er fyldt op med færdigmalet brædder og stolper! Men vi må lige vente med at gå vidre, til vores nabo igen er hjemme, så kan vi sammen tage stillig til, hvad der så skal gøres (det skal lige tilføjes at der er andre beboer der har hegn i stedet for buske, så vi vil nok kunne få lov, men det tager jo tid at søge).

Nå men intet skidt uden at det er godt for noget... Det aflyste program, betød at jeg endelig fik tid til at kikke lidt på ukrudtet... og det var vist på tide, for det har fået lov til at stå rigtig længe...

Græsstrå, tisler og anden ukrudt havde troede at det skulle ha lov til at vokse ind i himlen og med den tørre (læs stenhårde) lerjord, og min græs-allergi var det også tæt på... Græsset var gået i blomst, så hver gang jeg hev fat i en tåt høje græs inde i busken, måtte jeg sande at min næse havde den holdning, at græsfrø skulle skyldes ud... tro mig jeg fik løbet frem og tilbage efter køkkenrullen idag (håber at jeg har tabt et par kilo på den konto🙂).  Jeg forstår iøvrigt ikke hvorfor vores græsset hellere vokse inde i buskene frem for på vores græsplæne, er det mon fordi det er bange for mos?🤔. Men som om, det ikke var nok, at min næse havde en mening omkring græsfrø, så havde min hud det bestemt også - jeg tror at samtlige steder hvor disse vidunderlige græsfrø havde ramt min hud, hævede jeg op og det kløede så jeg var ved at blive sindsyg. Men rolig nu, jeg overlevede - ellers kunne jeg jo ikke sidde her og skrive 😉. Efter et langt bad (og masser af sæbe), fik jeg fjernet det meste af kløen, og her til aften (okay her i nat), så er hævelserne også "næsten væk". Jeg nåede selvfølgelig ikke at blive færdig med at fjerne ukrudt, men jeg var så smart, lige hurtigt at fjerne det høje græs i resten af hækken, så jeg forhåbenlig kan slippe for kløen og en lang næse imorgen, når jeg skal i kamp mod alt det andet ukrudt der findes i vores hæk... 🙃.

Når ukrudtet så er fjernet og hækkene klippet (de trænger også virkelig til en kærlig hækkesaks), ja så skal der rydes op i haven, for jeg er ved at gå til over at min have ligner en baggård/losseplads. Så når alt kommer til alt kommer der noget godt ud af det dårlige

Jeg lover snart at smide nogle flere billeder af vores projekt baghave, til de intresseret 😉!

Jeg fik også reddet en lille lave idag, som havde siddet og hygget sig på ukrudten, og som tak stilte den op som fotomodel - de billeder skal jeg  også nok, få lagt ind snart.

Wii'en bliver også brugt i pauserne, og min Wii alder er nu nede på 24 - godt gået af en på "25" .
Nicole har købt wiiiiiiiiiii
Så fik Nicole endelig sparet op til sin Wii (flere billeder finder du nederst i menuen: http://www.thranedesign.dk/7317122  ). Hun kunne næsten ikke vente på at få den hjem, og komme igang med at spille... Hele 6 dage, måtte hun vente, fra hun havde betalt den til hun fik den, og det er lang tid at vente på noget man har sparet op til i så lang tid. Jeg må sige at jeg er lidt stolt over at hun selv har sparet alle pengene op (okay da hun så skulle betale for den gav vi selvfølgelig et tilskud, så hun ikke behøvede at tømme alle sine spargrise). For at tjene ekstra lommepenge, fik hun tømt opvaskemaskinen et par gange, og gik ud med skrælden - aldrig har jeg set en pige være så villig til at tømme en opvaskemaskine...

Men glemt, er nu både opvaskemaskine og skraldespand... og tiden bliver brugt på wii. Bowling er nok det Nicole er bedst til og god er hun bestemt 😠... faktisk slår hun sin mor i alle sportsgrenene 😥.

Imens Nicole er godt beskæftiget, må vi andre knokle rundt i haven, hvor vi er ved at lave ny terrasse... Okay jeg har selvfølgelig ikke kunne holde mig fra Wii, men det er selvfølgelig kun for at hun skulle have en rigtig modspiller 🤩. Wii er vist ikke lige fars kop kaffe, så han forsvinder pænt ovenpå når vi indtager det store tv i stuen!

Tilbage til arbejdsweekenden, hvor jeg havde lånt et lille brækjern af naboen. Jeg fik selv, næsten alle brædderne op... måtte dog lige efterlade 4-5 stk. til Morten, så han også havde lidt at lave... så måtte jeg igang med at flytte sten fra forhave til de 2 hårdt arbejdene mænd, så de havde noget at bygge skelettet op på. Mens de så blev færdige med skelettet (okay søndag var Henrik vist nok mest moralsk støtte til Morten 😉), fik jeg træbehandlet en hel del brædder, resten må vi så tage i løbet af ugen, så Morten kan blive færdig inden vi (den anden naboen og jeg, går igang med at pille hæk op, og sætte hegn, de næste 2 weekender. Det bliver godt nok nogle hårde uger, med nyt arbejde der dræner ens hjerne for energi, og fysisk arbejde! Nå - men, jeg har endnu engang fundet ud af, at jeg har en masse muskler, som jeg åbenbart ikke bruger ... Men ømhed skal jo bare arbejdes væk, siger de kloge hoveder!

Billeder fra denne weekends hårde arbejdsweekend kan ses under menuen:
http://www.thranedesign.dk/7317150

20 maj (80'er fest)

Ja, det skulle jo ske... Vi er jo en del, der har oplevet 80'erne i vores ungdomsår.

Det var en tid med krøller i håret, plastik øreringe, blå maskara og tynde læderslips. Ja det var en tid der er værd at genopleve igen, så derfor er vi 2 par der er igang med at arrangere en 80'er fest, og invitationerne bliver sendt ud i disse dage.

Derfor har jeg lavet et punkt her på hjemmesiden, med links til nogle gode hjemmesider, der kan sætte dig i 80'er stemning.

Har du iøvrigt set....
At jeg har fået lagt nogle nye fotos fra haven, ud under punktet "haven maj 2008":  
http://www.thranedesign.dk/7317150


Lidt om mig
Jeg har altid været kreativ, og går hele tiden og får nye ideer, desværre er der for lidt timer i døgnet til at nå at føre bare halvdelen af dem ud i livet.

Jeg har lavet 3 bræt spil til min datter og er igang med endnu et (okay det har jeg været i snart 2 år - men det er jo det der med tiden🤩).

Når jeg ikke har venner på besøg, maler, laver spil til Nicole, tager billeder med mit "Canon", laver invitationer for venner og familie, spiller spil, roder i haven, sover, spiser eller slapper af foran tv'et, så (har jeg tid til at) arbejder som grafiker/layouter hos Novasol, som udlejer sommerhuse flere steder i verden. Jeg har tidligere arbejdet på magasinet "Kreative Kvinder" som jeg lavede det nye design på da det gamle Kreative Kvinder og Hobby ideer blev slået sammen. Det var/er et meget spændende blad med masser af inspiration til alle os kreative. Jeg har arbejdet som grafiker på magasiner i mange år og har største delen af tiden siddet med "mande magasiner" - nej ikke noget sjofelt her... det er skam bare computerspil og gadge magasiner, som hovedsaglig henvender sig til mænd, som jeg har beskæftiget mig med.

Som I kan se på min hjemmeside er jeg "lige" blevet gift med Henrik, og sammen har vi vores dejlige datter Nicole på 8 år. Vi var på bryllupsrejse i Thailand, og billederne derfra kan du også finde her på hjemmesiden. (Rejser skal der jo være tid til 😀)

Vi har også lige været i Paris uden Nicole, og disse billeder kommer også snart på hjemmesiden.

Nicole er lige som jeg, meget kreativ og opfindsom. Hun er det dejligste barn man kunne ønske sig (det siger vi jo alle sammen om vores børn)...

Jeg elsker dyr og ville gerne ha været landmand, men min høfeber satte meget tideligt, en stopper for denne drøm, hvilket nok er meget godt, da jeg er panisk overfor alle små kryb lige fra edderkopper til insekter 🤒.

Til gengæld har jeg/vi en dejlig kat ved navn Plet. Han er en meget sky kat, med et temperament der passer vores familie meget godt. Dog er han ikke mere sky over for os end at han gerne vil putte Nicole når hun skal sove, og ser helst at der også er plads til ham i sofaen, når jeg ligger og slapper lidt af (og hvis jeg nu lige gider at klø ham på maven, så er kan han rigtig få lov til at slappe helt af - og tro mig KATTE KAN GODT SNORKE). Vi har desværre mistet en del (3 stk) øretatoveret katte på bare 3 år, på trods af deres øremærkning har vi aldrig fundet ud af hvad der er sket med vores katte. Det mest uhyggelige er dog at der på de 3 år, også er forsvundet 2 andre øremærket katte fra samme vej/vejen ved siden af. Så når nu jeg kan finde tid er vi et par stykker fra vejen der vil prøve at se hvad vi kan gøre for evt. at opklare hvad der er sket med vores katte, mest af alt fordi vi alle stadig har udendørs katte, som vi elsker og derfor frygter at de også skal forsvinde. Så hvis du har nogle gode råd til os, så kontakt mig endelig.

Jeg håber på at få tid (ja der var den der med tiden igen)... til at få lagt nogle flere kreative ting ud på min hjemmeside, men indtil da kan du jo kikke på de ting jeg allerede har lagt ud.... Og så ville det jo ikke skade hvis du lige smutter forbi min gæstebog og ligger en besked til mig 🙃

Maj (Nyt job)
Så fik jeg nyt job, hos Novasol, og mine nye arbejdskollegaer virker alle meget søde.

Iøjeblikket har jeg gang i (lidt for) mange projekter, så hjemmesiden må vente lidt.

Sommeren står for døren og i år skal vi ha lavet ny terrasse, så jeg har brækket halvdelen af den op, og håber så på at vi snart finder et sted hvor vi kan få det træ vi vil have. Men ny terrasse betyder også andre projekter, så som nyt hegn ind til begge naboer, og som om det ikke er nok, så vil vi hive (en ødelagt) hækken op ind til den ene nabo og erstatte dette med et hegn vi selv laver. Så nu har jeg været igang med at finde ud af hvordan man går sådanne noget - det bliver spændende og ser rimelig nemt ud. Det svære ligger nok i at få hækken hevet op af jorden. Nå men det er jo ikke nok projekter for en Thrane, så vi skal selvfølgelig også ha lavet forhaven - dog ansætter vi en til at ligge stenene, så det vi skal lave er begrænset til beplantning af bede og opførelse halvtag til cyklerne... Men det klare lille mor vel snilt 😲! (jeg har lige lidt tid til at tage nogle nye fotos af haven se dem her
http://www.thranedesign.dk/7317150  )

Når man nu bor i Danmark, så kan man jo ikke regne med vejret, så jeg har også gang i en masse indendørs projekter, bla. har jeg en nogle bestillinger på malerier, jeg er igang med at finde ud af hvordan jeg kan lave min helt egen hjemmeside, så jeg ikke behøver at bruge skabeloner, men kan sætte mit eget præg.

Derfor sker der nok ikke så meget nyt på denne hjemmeside i et stykke tid. Jeg skal nok prøve at finde tid til at ligge et par nye malerier ind, og måske et par billeder, så der er noget nyt at se på men ellers bliver det nok ikke til så meget andet 😥 - men er du nu også sikker på at du har set alt det der ligger på min hjemmeside?.3 Januar + 4 januar

Så skete der lidt nyt igen på min hjemmeside.

Jeg har forsøgt mig med stumfilm - 2 stk. - en med juleaften 2007 og en med nytårsaften 2007.

Jeg har også lige fået tilføjet mine fotos af fyrværkeriet nytårsaften. Se under punktet "fyrværkeri 2007".

God fornøjelse.


Godt nytår
Vil  bare lige ønske alle et rigtig godt nytår. Håber at I alle sammen kommer godt ind i det nye år.

Der er nu kommet et foto af mit nyeste maleri, af en isbjørn. Dette maleri har jeg lavet til Henriks onkel Børge i julegave.

30 december
Nu fik jeg lige lagt mit CV ind som en menu, så hvis du er intresseret i at se hvilken erhvervsmessig baggrund jeg har så kan du jo smutte en tur forbi. 😀 

25 december
Først en kærlig tanke til min Grandma, som gik bort natten mellem den 24-25 december, hun vil blive savnet.

Så et stort tillykke til min venninde Dorthe, som jo er nået den høje alder af 36 år. - nu er du jo tættere på de 40 end de 30 🤩

Jeg er nu igang med at ligge billeder ind fra Thailandsturen. Alle billederne er lagt ind, men der er ikke kommet billedtekster på, men det kommer. Jeg er også igang med at skrive om ture, og har fået den første lange dag skrevet færdig, resten kommer også hurtigst muligt.

Susan

Velkommen til vores hjemmeside
Har du set at julenissen Viggo er igang med hans jule-hygge-kalender, med nye aktiviteter hver dag. 

Idag er det sidste dag julenissen Viggo skriver på hjemmesiden, så du skal skynde dig hvis du skal nå at glæde ham med en julehilsen. Imorgen er det jo julemanden selv der ligger en hilsen, når han kommer forbi med en morgen-jule-gave.

Opdatering 1 november
Nu det (snart) jul igen... og Nicoles julenisse Viggo har vist sneget sig ind på vores hjemmeside, og startet sin egen nedtælling til december/julen 2007.

Skynd dig ind og læs hvem han er og hvad der sker i december på hans "sider" 😉.

opdatering 31 oktober
Nyt billed på auktion

Phu  ha jeg troede lige at der ikke var nogle der ville have oktobers malerie, men der tog jeg fejl... Det blev solgt .

Nu er der så kommet et nyt maleri på auktion.

Opdatering 8 oktober

Så fik jeg lavet lidt flere juleting i filt... de kan ses under punktet "div kreative ting" 😀


Opdatering 5 oktober 2007
Så er der sket lidt på min hjemmeside igen... Først og fremmest har jeg fået mit eget "navn" så fremover behøver du ikke skrive 123hjemmeside.dk først, men kan nøjes med at skrive:
www.thranedesign.dk.

Der er også kommet nogle nye billeder af de nyeste malerier jeg har lavet under menuen "susans malerier"

Jeg har jo fået et nyt canon... Eos 400D (digitalt spejlrefleks), så der er blivet taget lidt nye fotos, som du kan finde under menuen "foto's galleri", nu glæder jeg mig bare til sommer hvor jeg kan komme ud og tage en masse flotte blomsterbilleder ude i naturen.

Så er min bror blevet gift, og jeg har oprettet et nyt punkt i menuen med billederne. Punktet hedder "J & J's bryllup".

Sidst men ikke mindst så har jeg forsøgt mig med filtning, et fasinerende materiale at arbejde med. Jeg startede med at lave en filtbamse efter den vejledning vi bragte i det magasin jeg er grafiker på (Kreative Kvinder nr. 8).  Da jeg var færdig med den gik jeg igang med at lave et par nisser... reslutaterne på disse ting kan du se under det nye punkt "kreative ting", hvor der løbende vil blive lagt billeder ind af de andre kreative ting jeg går rundt og laver.

Det var så de opdateringer der var denne gang. Men husk at du meget gerne må ligge en besked i min gæstebog...

Susan


Opdatering 2 september

Så udløb afstemningen der kørte under auktion. Det var maleri nr. 1 der fik flest stemmer, og er derfor det maleri der er på auktion i denne måned. Så er det lige det maleri du har gået og ledt efter, så skynd dig ind og giv dit bud under menu-punktet "auktion 2".

Der er også kommet et nyt punkt i menuen: "tidligere malerier". Her kan du finde gamle ting jeg har lavet igennem årene. Punktet ligger neders i menuen.

Det var vist det for denne gang.

God fornøjelse Susan


Opdatering 9 august
Nicoles malerier er udvidet med dette flotte eksemplar.

Som hun selv siger... man kan ikke se at det er mig der har lavet det, det ligner noget du har lavet mor... og ja det må jeg sige at det gør 😠

Nicole har også fået sin egen gæstebog, så skynd dig ind og skriv en besked til hende.😀

Der er også kommet en afstemning på aktion siden, hvor du kan stemme på det af de 15 mulige malerier, som du syntes bør sættes på aktion. 😮

Derudover er det nu muligt at tilmelde sig en "nyheds-mail", så du automatisk får en mail med oplysninger om hvad der sker på min hjemmeside hver gang der sker noget nyt...

Opdatering 11 juli
Så er der kommet nogle nye malerier på hjemmesiden, både mine og Nicoles. (De nyeste malerier, under "susans malerier" ligger sidst)

Har du iøvrigt også set aktionen over et af mine malerier... Det ser ud til at Kenneth er heldig og får det maleri... men der er jo stadig lidt tid endnu 🤔

20 Juni 2007
Uh ha nu er der sket en masse igen....

Jeg har fået udvidet punkterne med bryllupsbillederne, så nu kom der lige 317 billeder mere fra festen. Nogle af dem ligger på en anden hjemmeside, da der ikke var plads til dem alle her på siden, men linket finder du under punktet "bryllupfest2". Men skynd dig ind og se på dem, for de ligger der kun i en måned, så bliver hjemmesiden lukket.

Der er rigtig mange gode fotos fra festen... der er af talerne, dem der var i godt humør og dem der var lidt mere beruset. Det er også her du finder billeder af voksne der leger med sæbebobler, alt kysseriet mellem Henrik og jeg men også da gæsterne var oppe og kysse bruden eller gommen... Hov jeg syntes at der var pænt mange mænd oppe og kysse på min mand... Nå men okay visse personer fandt jo ud af at de kunne gå ud af den ene dør lige efter de havde kysset mig, og så ind ad den anden, og vupti så stod man i kø igen, men okay Karsten C har jo altid været ret kvik !

Nå men skynd dig ind og nyd billederne de er rigtig gode.

Der er også kommet et punkt med de 2 sange der var, og med tiden kommer der også en liste over gaverne, men det bliver når jeg får lidt bedre tid, livet skal jo også leves, og når man lige er blevet gift svæver man jo igen rundt på en lille lysserød sky!

Susan

15 juni + 16 juni

Så er der lagt billeder ind under Polterabend... så skynd dig ind og se de flotte fotos.

Der er også lavet et punkt med billeder og tekst om alle forberedelserne af brudekjolen, pyntning af lokalerne og forklaringer på de forskellige dekorationer jeg havde lavet.

Så er der kommet nogle nye punkter med bryllups billeder og undertekster.

Alle vores bryllups fotos fra fotografen, er også lagt ind.

Desværre kan jeg ikke kopiere videoen fra Polterabend, så denne kan alligevel ikke komme på hjemmesiden... øv 😥

Jeg kunne godt tænke mig at ligge et punkt ind hvor jeg i korte træk genfortæller talerne. Så hvis jer der holdte tale, har den på skrift eller kan lave den på skrift, vil jeg meget gerne have et kopi. Det ville nemlig også være MEGET dejligt for os at gemme hele talen, da man jo med årene godt kan glemme, og det var nogle utrolig flotte taler alle sammen.


Efter brylluppet

13. juni 2007

Da vi stadig har besøg af dem fra USA, vil alt om brylluppet først begynde at komme på hjemmesiden en gang i næste uge... Vi har en masse gode billeder, fra polterabend, og brylluppet, håber at I har tålmodighed.

Tak for en vidunderlig dag/aften/nat


Plet kom tilbage
Plet kom tilbage... efter et par dage kom Plet endelig tilbage... tror at han har været lukket inde et eller andet sted for han var ikke beskidt og han var hunde sulten da han kom hjem. Efter lidt mad og en masse kæl så skulle han lige ud lidt. Resten af aftenen gik med at være helt rundt på gulvet af glæde, og spinde og kæle og tale og spinde og kæle og og og ... ja han var tydligvis meget glad for at være hjemme igen, og vi er meget glade for at have ham tilbage igen.

6 maj
6 maj
Så fik jeg lagt lidt flere fotos ind under familiefotos, så skynd dig ind og kikke... der er bl.a. kommet et foto af min Nevø af Nicoles legehus, og lidt fra en grillaften sidste år.

Og så er det vist tilbage på pinden med mig, og få lavet de invitationer til min bror færdig.

God fornøjelse.

Idag er det Susans fødselsdag

Tillykke til mig!

Ja idag, den 26 april, er det min fødselsdag, og igen i år kan jeg fejre at jeg fylder 25år. Det er faktisk 10 år siden jeg fyldte 25 for første gang, så det er jo også noget at fejre....

Når du nu er på siden, kan du jo gå ind og ligge en fødselsdags hilsen til mig... jeg har oprettet et punkt speciel til disse hilsner - nu hvor jeg har glemt min mobil hjemme🤔. Husk iøvrigt på det gamle ordsprog - heller sent end aldrig, så nåede du ikke at ligge en hilsen på selve dagen, så kan det stadig nåes 😎.

Fødselsdags knus Susan


Velkommen

Ja så fik jeg også en hjemmeside... Den skal selvfølgelig indeholde et galleri med nogle af de billeder jeg maler, og de fotos jeg tager, og de indbydelser jeg har lavet, og så må den da også gerne kunne bruges som inspiration. Så lad os håbe at jeg får den op og stå hurtigst muligt.

Susan Thrane Lund
thranedesign@gmail.com


Ja så fik jeg lavet en hel del på min hjemmeside... lidt om brylluppet, malerier, fotos, lidt for Nicole og nogle postkort. Men jeg mangler stadig en masse, som jeg vil tilføje løbende... Det næste punkt jeg regner med at gå igang med er et med et eller to af de børnespil jeg har lavet, det kan jo være at der er nogle af jeres børn der kunne få lige så meget sjov ud af dem som Nicole har.

Susan Thrane Lund (18 marts)

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 14:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

24.03 | 13:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

04.03 | 23:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

21.02 | 13:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil