Jan og Jeanettes bryllup

Torsdag den 20 september 2007, blev min storebror gift med sin dejlige Jeanette.

Det var et meget romantisk bryllup, som blev holdt på Dragør Strandhotel. Der var gjort klar til borgmesterens vielse ude foran med den røde løber og orkide'er - som sagt MEGET romantisk.

Et par dage efter bryllupet i Danmark tog de til Thailand for at blive viet der, efter de traditioner som de nu har - et helt specielt bryllup... men det glæder jeg mig til at høre mere om når de kommer hjem.

Her er lidt af billederne fra bryllupet (desværre svigtede mit canon kamera mig "lidt", så de fleste af billederne blev uskarpe, det stillede skarpt på baggrunden, eller billederne blev meget mørke og røde, ofte ville den slet ikke tage billedet før det var for sent, så jeg endte med at opgive at tage flere billeder - nu har jeg købt mig et ny canon - spejrefleks, så burde jeg være færdig med de problemer).

Er du familiemedlem eller ven, og kunne tænke dig at se flere privat fotos fra ferier, privat fester o.l., så skriv til mig på thranedesign@gmail.com, så får du brugernavn og password til privat billed forum, for særlig udvalgte 😎

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 14:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

24.03 | 13:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

04.03 | 23:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

21.02 | 13:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil