Forberedelser til den store dag
Bryllups logo
Når nu vi bliver gift, kommer Henrik jo også til at blive en thrane, så derfor valgte jeg at lave et bryllupslogo til at symbolisere dette.

Ni års venten på at manden skulle fri, er overstået, så nu er
forberedelserne til den store dag igang.

Vi skal giftes d. 9. juni 2007, så der er nok at se til og meget lidt tid 🤔

Først var det indbydelserne der skulle laves, og der blev kikket mange
bøger, og tjekket mange hjemmesider, for inspiration. Men da først
layoutet var på plads (efter kun 3 dummy'er/"forsøgskort"), ja så var det
bare at gå igang, med at printe, skære, lave prægning, binde silkebånd,
klister hjerter på og selvfølgelig skrive navne i kortene... Det var et stort
arbejde, så det var godt at jeg fik lidt hjælp af min dejlige datter Nicole... 

Men her kan du se resulatet og læse hvad det er lavet. 😀

17 maj

Så er brudekjolen næsten helt færdig, der mangler kun en enkel lille tilretning. Men hold op hvor er det en flot kjole, min mor har lavet😮, glad for at hun stadig havde det i sig ;-) Det betyder utrolig meget for mig at det er en kjole, som hun har syet og ikke "bare" en købekjole. Jeg tror ikke at man finder en kjole der er syet med mere kærlighed end denne og så er den til og med utrolig flot lavet. Man må vi jo bare håbe at Jeanette (min brors kone), kan udrette mirakler og få resten af mig til til at se lige så flot ud, men okay alt pynter jo😀.

Jeg ville smader gerne dele kjolen med jer meeennn... I får den ikke at se før efter brylluppet, hvor der dels vil ligge billeder her og hvor der også vil komme et link til min mors hjemmeside, for dem der syntes at det kunne være sjovt at se hvordan kjolen er blevet til.

På lørdag skal der så laves en prøveopsætning af makeup og hår, hvilket jeg glæder mig meget til. Ellers er alt ved at være på plads, vi har fundet en fotograf som vi kan se kan tage nogle rigtig gode billeder, og som virker rigtig flink og nede på jorden.

De fleste indkøb er også i hus nu, det var lidt hårdt at transportere al drikkelsen hjem i min cykelvogn, men 2 ture med en cykelvogn der var fyldt til randen gav god på vægten hele 2 kg smed jeg den weekend... okay lidt have arbejde hjalp også til at smide kiloene. Så nu er jeg da rigtig glad for at jeg sagde nej tak til de tilbud jeg fik om at folk kunne havde kørt mig i deres bil 🙂.

Nu er der kun tilbage at vi bestemmer os for hvilken af de 2 bordplaner vi vil have, opdatere budgettet, får ringet og talt med dem der skal hjælpe med festen og få lavet et program over selve dagen, og et par enkelte andre ting. Så nu er det snart tid til at få gjort klar til besøget fra USA, og få planlagt hvad vi vil vise dem når de nu for første gang er ude af USA.

Kærlig tanker
Susan

Det går hastigt fremad

9 april...

Uh ha nu nærmer min fødselsdag sig snart... nå men det har jeg ikke tid til at tænke på lige nu... bryllup bryllup bryllup... det er det min hjerne bruger sine krafter på i øjeblikket, nok mest fordi jeg er typen, der godt kan lide at være færdig i god tid... og tid er nok ikke det jeg syntes at have mest af lige nu .

Nå men jeg har da fået nået en masse i påsken... alle servietter er foldet nu og ligger pænt og venter på den store dag, jeg har fået lavet risposer til kirken... rigtig flot syntes jeg selv... så nu mangler jeg bare risene der skal i 🤭... jeg har fået tage billeder af mine nye brudesko og Nicoles sko til hjemmesiden😮.

Og så har jeg da stadig haft tid til at manden hold kortaften, Nicole og jeg har været i byen og vi har haft gæster igår og får det også imorgen... så lidt har jeg da nået... og nå ja, jeg har også fået lavet et layout på en bryllups invitation til min storebror's bryllup... men nej den får I ikke lov at se før den er lavet færdig, og de har sendt den ud... iøvrigt så er det jo kun et layout jeg har lavet, så det er lidt spændende om de kan lide den eller om den skal laves helt anderledes🤩.

Det går også rigtig godt med min kjole, min Mor har givet en tilbagemelding på at hun nu har fået syet alle blonterne på - så nu er den snart færdig og klar til en prøvning... phu hvor jeg glæder mig... også til at se Nicole i hendes kjole😀.

Susan

Risposer til kirken
Risposer... undskyld den dårlige belysning :-(
Indkøb, ettiketter, maleri, hår og brudekjoler...

2. april
Endelig - nu syntes jeg at jeg er ved at være med igen 🤔. Min mor er godt igang med kjolen, og vi har købt stoffet og blonterne, hun har klippet alt stoffet, og er ved at sy/ri blonterne på inden den nederste del af kjolen skal sy's sammen. Overdelen skal vi have lidt hjælp til så den 13 april tager vi en tur ind til Irene's og får lidt hjælp til en overdel som vi har set og forelsket os i, fra hendes design. Brudsløret er lavet og er på plads. 

Så er der det med håret, der er vi også nået så langt at jeg har fundet ud af at det hele ikke skal være løst, men at alt håret nok heller ikke skal være opsat, så det skal nok være en mellem ting 😮... !

Jeg har måtte købe nye brudsko, da de andre aligevel ikke sad helt godt, de faldt af foden, og vi kan ikke have en brud der går og falder i kirken eller tænk om prinsen skulle finde den ene af dem på trappen ind til kirken...

Resten af vinen blev købt igår, så der kom børnene lige på arbejde, med at vaske ettiketter af... bare rolig de hyggede sig, og ville meget gerne selv. Bagefter fik jeg skåret alle ettiketter og fik dem limet på vinen, men hold da op et svineri, godt vi skal have nye terresse bræder til sommer, eller måske er det en god måde at holde på evt. indbrudstyve til politiet kommer 🙃.

Jeg var også lige blevet færdig med et maleri jeg ville bruge til at hænge bag brudeparet.... men så kom Jeanette (min brors kommende kone) lige med en idee som skulle afprøves, men som ikke var som jeg ville have, så nu skal jeg lige have malet det om igen... nogle gange skal man bare tro på sig selv. Man skal ihverfald ikke begynde at tro at noget man ikke helt kan forestille sig som "sin smag", pludselig bliver det når man prøver at gøre det som passer en andens smag ... til gengæld bliver man jo så klogere.

Der mangler stadig en del, men nu tror jeg ikke at jeg er bagud mere, og det hjælper jo meget på det hele.😀

Opdatering 19 marts
 hjælp hvor er der meget at planlægge op til sådanne et bryllup, men nu har jeg da fået købt sko til "den lille" (Nicole). Alt stof til min og Nicoles kjole er i hus, og min Mor er igang med at klippe og alt det der - det er så rart at sætte andre i arbejde... nå men det er bestemt ikke fordi jeg keder mig, der er kommet en del indkøb i hus på det sidste, og dugene er syet. Budgettet er opdateret og alle mine to-do-lister, aftalelister, husk-på-dagen-lister og pakket-og-klar-til-afgang-liste er opdateret, jeg har fået samlet op på nogle løse ender, så det går frem ad, og jeg er så småt begyndt at tro på at jeg når det hele inden bryllupsdagen.

Lige nu slås jeg dog lidt med kommunen omkring navneændring, det er åbenbart svært at lave en "prøveattest" hvorpå der står at det er manden der vil skifte navn, de fik det ikke rigtig første gang, og heller ikke anden gang... men der er jo også lang tid til endnu, så mon ikke de når det.😲

Vi kom til at tale om polterabent igår, og Nicole var meget nervøs for at både Mor og Far skulle blive "bortført" på samme dag, måske mens hun sad ved computeren, for hvad så med hende. Jeg fik hende beroliget lidt, men helt tryk er hun vist ikke, for hvordan kan jeg vide at det ikke sker når jeg ikke ved om vi begge skal på polterabent! 🤭
brudekjole
... næh nej her bliver der ingen billeder... endnu... men designet er på plads nu og min mor har lavet underskørt og en "prøvemodel" af nederdelen, så nu skal vi bare ud og finde stof, ha lavet overdelen og så skal den gamle til at lave noget... for det er selvfølgelig MOR der skal sy hele kjolen. 😘 Invitationerne
Her er så indbydelsen. Den er printet på perlemorskarton. Uden om er der et lag kalkerpapir hvor jeg har lavet lidt prægning på. De 2 stykker papir er holdt sammen med silkebånd i falsen. For enden af silkebåndet er der påsat et hjerte hvor der på den ene side står indbydelse, og på den anden står adresser og tidspunkter.
indersiden af invitationen
På indersiderne lavede jeg min egen prægningsform til de 2 hjerter, ud af et tykt stykke katon. For at få formen til at ligge rigtig i forhold til selve printet på kortet, så måtte det lige op på lysbordet en tur.
bagsiden på invitationen
Bagsiden er meget enkel, med lidt prægning, og så kan man skimte det logo jeg har lavet i anledningen af vores bryllup, og som selvfølgelig vil komme til at gå igennem på alle de andre ting jeg er igang med at lave til bryllupet
Bryllups logo
Her ses bagsiden af indbydelsen uden kalkerpapiret. Vores logo er 2 traner, da vi begge vil komme til at hedde Thrane når først vi er gift.
Brudesko
Ja normalt er jeg jo ikke til åbne sko... men det er jo om sommeren, og det bliver en lang dag, så jeg har valgt at tro på at det bedste er et par åbne sko, så der kan komme lidt luft til fødderne. Og da min kjole bliver lang så.... ser man det jo ikke så meget.
Vin ettiketter
Når nu man pludselig er "halvt" sneet inde kommer man jo til at sidde og få gode ideer til hvad man ellers kan lave, og hvorfor ikke lave sine egne vin ettiketter... Her er så resultatet.
Bordkort/menukort

Da jeg jo er kreativ, og maler, syntes jeg at det skulle skinde lidt igennem på bordkortene, så jeg kom op med den idee, at kompinere bordkort og menukort på et lille lærred.

Her er 2 dummy's/forslag til mit bordkort, som jeg lavede før jeg gik igang med at male/lave alle 45 stk. Vi har valgt at bruge det med parret på, og alle 45 stk er nu malet (de er selvfølgelig ikke ens!).

Bagsiden er ikke helt på plads endnu.

På bagsiden af maleriet, vil man kunne se menuen... billeder af bagsiden, kommer når vi engang har fastsat menuen.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 14:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

24.03 | 13:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

04.03 | 23:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

21.02 | 13:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil