Fru Miv har lige født; Trille, Trold, mini Miv, Speedy og en kat jeg ikke kan huske navnet på.

Madtid... Trold har dog lige tid til at se på fotografen.

Madtid igen...

Trold igang med at lære at klatre.

Trold og hans mor Fru Miv på min søsters gårdhave.


Her er nogle dejlige billeder af vores dejlige katte. Desværre har vi jo mistet 3 af dem til uvisheden...

Først mistede vi Trold - den rødstribet hankat (YAY088), han var meget kælen og min faste sovekammerat. Han var også meget elsket af vores naboer, som også tit havede ham på besøg i sofaen til lidt hygge.

Året efter mistede vi Trolds søster Trille - gråstribet hunkat (YAY087), hun var mere reseveret, men min datters og min ynglingskat. Hun var bestemt sin egen, og hun skulle nok komme til os når hun mente at der skulle kæles, og gud nåde trøste dig hvis du prøvet at flytte lidt på hende, når det var kæle-tid, for så blev hun fornærmet og hoppede ned igen. Hun elskede at ligge foran tastaturet når jeg var på computeren, for så kunne jeg jo kæle lidt med den hånd jeg ikke brugte på musen... Ja hun havde faktisk altid mest lyst til at kæle når man lavede noget... så som havearbejde, så lå hun der... med maven lige i vejret - for så skulle der kæles.

Både Trold og Trille, elskede at gå ture med os, hvilket godt kunne være lidt irreterende om morgen, hvor Trille tit troede at nu skulle der gåes tur, når vi var på vej i skole eller på arbejde. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har prøvet (uden held) at gemme mig for Trille, så hun ikke skulle følge med, men nej der var kun ét at gøre, gå hjem med hende, og så prøve at fange hende inden man nåede hoveddøre, for ind ville hun jo heller ikke. Trold have det med at følge min venninde, som boede tæt på os, hjem når hun havde været på besøg. Første gang han gjorde det, måtte hun efter at hørt på ham stå og "græde" i 15 min ude på vejen, følge ham hjem igen 😀. Ja det var/er to utrolig dejlige katte vi har mistet, og de er stadig meget savnet.

Vi havde så en anden rødstribet hankat - Laban, det gik godt i starten, men han kunne ikke rigtig falde til efter at Trille forsvandt, og jeg begyndte fuldtidsarbejde igen, så ham fandt vi et godt hjem til hos et par som gik hjemme, og kunne give ham den opmærksomhed som han søgte. For som vi har prøver at lære vores datter - det vigtigste er at dyrene har det godt, og har de ikke det hos os, må vi finde en anden løsning. Og det ser hun heldigvis ud til at kunne forstå.

Så gik der et stykke tid uden katte, meeeeennn lidt tomt var det jo... sååååå vi fik 2 dejlige hvide hankatte Plet (med blå og brune øjne) og Pjuske (med 2 brune øjne). Plet var meget sky og Pjuske endnu mere - han var næsten panisk når folk rørte på sig. Vi måtte også udskyde øremærkning og kasterering da det tog noget tid før han blev fortrolig med os. Men på det tidspunkt hvor han forsvandt, var han blevet meget fortrolig med Nicole og jeg, men han kun stadig ikke lide fremmede mennesker.

Så forsvandt Pjuske pludselig, og ham har vi heller ikke fundet igen. Plet var også forsvundet et par dage, men kom heldigvis tilbage, hans opførelse tyde på at han havde været spærret inde uden mad. Så efter lidt mad, et hurtigt toiletbesøg (udenfor), så hang han op ad vores ben og kunne ikke få opmærksomhed nok - dejligt.

Nu har vi så Plet tilbage, og han er i perioder en rigtig kælepotte, han er begyndt at ligge sig op til Nicole når hun skal sove (lige som Trille altid gjorde det), og når vi sidder i sofaen kommer han tit op og ligger sig hos os for at blive nusset.

Han er dog stadig ikke til fremmede, og forsvinder enten ud af døren eller om bag sofaen, når vi får gæster. Sidst han blev passet, mens vi var ude og rejse, gik der 2 dag hvor han kun kom ind og spiste, og så ellers var ude resten af tiden (og dette var i dec. - så der var koldt ude!). Men på 3. dagen dristede han sig endelig op i sofaen til hans babysitter, og efter et stykke tid på behørig afstand, var der endelig dømt kælepot. Jeg er så heldig at jeg har en super venninde, der altid har flytte ud til os og passe katte, hver gang vi er ude og rejse.

Lige som Trille elsker Plet at blive nusset på maven, og kan falde helt i søvn mens man gør det... MEN Plet han snorker rigtig højt..! På en måde har vi fået en ny Trille, uden helt at kunne sammeligne. 

De andre katte du finder på billederne er Trold og Trilles søskene; Mini Miv, Speedy og den sidste jeg ikke kan huske navnet på. Trold og Trilles mor (fru Miv) er min søsters kat...Det var lidt om vores katte.

Skulle du tilfældigvis finde en af de katte vi har mistet, eller ha set dem et sted, høre vi altid gerne fra dig også selvom det er dårlig nyheder - vished er bedre end de gætterier vi går rundt med. Du kan skrive til mig på Thranedesign@gmail.com.

Man holder jo aldrig helt op, med at håbe på, at man en dag finder sine katte, eller får besked om hvad der er sket dem.

Susan

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 14:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

24.03 | 13:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

04.03 | 23:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

21.02 | 13:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil