Sådan blev den til

Indbydelsen er lavet med udgangspunkt i at den skal afspejle mig/min personlighed. Jeg er meget kreativt, så derfor var det vigtigt for mig at indbydelsen afspejlede denne side af mig. Mit arbejde er en stor del af mit liv (og samtidig min interesse), så jeg "lånte", lidt af det layout jeg har været med til at udvikle hos Novasol, og tilpasset det min personlige stil. Det at blive 40 år er nu også lidt skræmmende (syntes jeg), så jeg syntes at det var vigtig at huske på det positive, så som at vi jo stadig er total dejlige og smukke selvom vi bliver ældre. Så jeg syntes at festen også skulle være en hyldest til at vi alle er helt specielle lige gyldig alder. Derfor er temaet VIP, for alle de inviterede er "Very Importen Person" i min liv.

Udvælgelse af billeder

Den kvikke "læser" af invitationen har konstateret, at alle baggrunds foto af mig. 
Jeg elsker at arbejde med fotos, så ideen om at sætte mit ansigt på alle store model foto's var meget nærliggende. 
Først skulle alle modelfotos finde, derefter kom udfordringen med at se alle fotos af mig selv igennem, for at finde billeder hvor mit ansigt var i samme vinkel som på modelfotoet. Det var godt nok en større udfordring end forventet, for som de fleste ved kan jeg bedre lide at stå bag kameraet end foran. Og lidt selvkritik er man vel også, så en del fotos blev kasseret ret hurtigt.

Billedbehandling

Da først alle fotos var fundet, var det tid til den helt store billedbehandling. Nogle fotos var nemmere end andre, og det var dem hvor jeg "bare" kunne erstatte modellens ansigt med mit. Men flere af dem krævede at jeg måtte lave et "mix" af mit og modellens ansigt (som f.eks. på forsiden, hvor jeg måtte beholde modellens ansigtsform, og så nøjes med at sætte mit ansigt i den form). 
Den sidste udfordring var så at give mit ansigt/hud samme struktur og farve som modellens ansigt/hud.
Men de mange sjove timers udfordring med billederne har været det hele værd - jeg syntes at resultatet taler for sig selv, og som min mor sagde (med lidt andre ord), så ser det jo helt professionelt ud. Ja man skulle jo tro at jeg var prof 🤩

Gave ønskerne

Jeg har i mange år op til jul, lavet ønske lister, med billeder på. Nok mest fordi jeg selv "huske bedst i billeder", og dette har jeg fået gode tilbagemeldinger på, så var det jo naturligt at lave ønske listen til indbydelsen på samme måde. 
Lidt anderledes ønsker er der også på listen, det er ting/projekter som Henrik og jeg enten ikke selv kan finde ud af eller som vi ikke kan lave alene. Vi ved at der er en del dygtige gør det selv folk bland VIP gæsterne, og en gave behøver ikke at koste penge for at være god, den har jo til formål at glæde modtageren.

Gæsterne

Selvom de fleste er familie, som kender hinanden godt, så er der også gæster der ikke kender så mange eller måske ikke kan huske hvem folk var fra sidst de var til stor fest med dem. Derfor lavede jeg dette opslag, så folk kan se hvem der er inviteret.

I menu punktet "hvem kommer", kan du løbende se hvem der har takket ja eller nej til invitationen. 

Quiz

Enhver stor fødselsdag, har selvfølgelig en quiz om hovedpersonen, så det skulle der selvfølgelig også være til min fest. Men lidt snyd må der godt være, så derfor er quiz'en kommet med i indbydelsen, så man har en mulighed for at snyde og finde svarene på forhånd. Husk at præmie, vil gøre dig populær hos særlig udvalgte personer.

Påklædning

En rigtig indbydelse indholder oplysninger om påklædning. Derfor har jeg valgt at vis nogle forskellige (måske lidt ekstreme) forslag til hvilket tøj man kunne i klæde sig. Men som jeg skriver, så er det vigtigste at du finder lige netop det tøj der får dig til at følge dig smuk/flot, om så det er i den store gallakjole eller i det mere afdæmpet festtøj er ikke så vigtigt - vi skal nok få en dejlig aften, dette er jeg sikker på.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 14:42

Det var godt forkølelsen forsvandt. Hvis I en anden gang skal prøve en lidt lidt sjove aktiviteter, så kan I tage et kik på: http://polterabendevent.dk

24.03 | 13:18

hvar lige på kig
flotte tegninger
min hj side =
art-deco-gittekjensen.dk

04.03 | 23:03

Hej Sus.
Jeg er da fuldstændig VILD med dette billede.
Whau.... det er FLOT FLOT.

Knus Gitte
PS: hils min prinsesse.

21.02 | 13:51

Det er sku da meget fede billeder forsæt go stil